Nyt medlem

Vil du finde ud af om judo er noget for dig (eller dit barn) – eller skal du meldes ind i klubben? Så indeholder denne side informationer, der er til dig.

Er Judo noget for mig (eller mit barn)?

Det finder man formentlig bedst ud af ved at prøve. Derfor er du altid velkommen til at prøve at træne med i en måneds tid, før du beslutter dig for om du vil meldes ind.

Du kan låne en gi (dragt) i klubben. Medbring selv t-shirt og evt. håndklæde.

Du skal ikke ”bestille” prøvetræning på forhånd – duk bare op til en af vores almindelige holdtræninger. Sørg gerne for at komme 5-10 min. før holdet starter, så vi kan nå at finde en dragt frem til dig før vi går i gang.

Du er også velkommen til at kigge ned i klubben, overvære en træning, og få en snak med vores trænere og udøvere.

Hvilket hold passer til mig (eller mit barn)?

Man kan starte til judo allerede omkring 3 års alderen. Det kræver dog, at man træner sammen med en voksen. På forældre/barn holdene træner de mindre børn sammen med deres forældre.

Omkring 8 års alderen kan børnene træne på et hold uden deres forældre. Dette foregår på børn/ungdoms holdet. Der er forskel på, hvornår børnene ”er klar” til dette – nogle er det måske allerede tidligere, andre først lidt senere.

Omkring 14-15 års alderen vil de fleste få størst udbytte af at træne sammen med de voksne. Det foregår på senior holdet. Der er ingen øvre aldersgrænse på seniorholdet.

På Judo4All holdene for hhv. børn/unge og senior er der plads til dig, som ikke kan (eller ønsker at) deltage på lige fod med andre judokæmpere på et mainstream judo hold – uanset om årsagen til dette er fysisk eller psykisk.

Kampholdet passer til dig, hvis du er en øvet judokæmper. Træningen er tilrettelagt med højere intensitet, og har fokus på konkurrence judo. Deltagerne på kampholdet træner også på et (eller flere) af de andre hold.

Hvis du er i tvivl om, hvad der passer dig bedst, så er du altid velkommen til at prøve det af – og når du er meldt ind, så kan du skifte fra et hold til et andet, hvis det passer bedre til dig.

Du kan læse mere om vores hold her.

Hvordan melder man sig ind?

Når du har fundet ud af, at du gerne vil meldes ind i Brøndby Judo Klub skal du:

  • Oprette en profil i vores klubsystem, det gøres her
  • Tilmelde dig til et hold på klubmodulet

Hvis du skal tilmeldes sammen med et barn til Forælder/barn judo, så skal du huske at oprette to profiler (både for den voksne og for barnet) samt tilmelde begge profiler til holdet.

 

Hvad koster det?

Du kan læse om vores kontingent her

Hvornår kan man starte?

Vi optager nye deltagere på vores hold året rundt.

Hvordan får man fat i en judo-gi (dragt)?

Til at starte med kan du låne en judo-gi i klubben. Når du har besluttet dig for at judo er noget for dig, så skal du anskaffe din egen judo-gi.

Du kan købe judo-gi’er hos kampsportforhandlere – enten på nettet eller i deres butikker. Hos kampsportesforhandlerne kan du judo-gi’er i flere kvaliteter.